tirsdag 5. januar 2010

Frisk og lettstelt ungdom med unikt potensiale vurderes solgt

- http://www.finn.no/slavemarked/slaver-til-salgs/id=4972 -
Jonas Vårum Olafsen er 186 centimeter høy og 84 kilo tung med relativt atletisk kroppsbygning og et tilpasningsdyktig sinn. Gutten har 18 års erfaring med konfliktløsning og kreativ idéutfoldelse, og er allerede en riktig så selvstendig bohem. Han har erfaring fra tidligere arbeid som fotballdommer, frilansjournalist og musiker, og har også anlegg for praktisk arbeid som snekring, maling og reparering. Han snakker flytende norsk, dansk, svensk og engelsk, og behersker enkle konversasjoner på tysk og polsk. For øvrig sysler han med skriverier og billedkunst, noe som kan komme godt med for kunstinteresserte kjøpere.

(Dette er naturligvis bare tull og fanteri. Sånn for ordens skyld. Men om du føler for å prøve deg, så er det bare å by i vei.)

4 kommentarer:

  1. Litt som når jeg er i butikker for designkjøkkenredskaper: Joda, men hva ER den til?

    SvarSlett
  2. Syltegeek: Haha :D Slaver kan da brukes til så mangt. Omtrent som designkjøkkenredskaper (IKKE koffert mellom linjene).

    SvarSlett
  3. Prisantydning hundre tusen millioner milliarder. Men den var det "Privat megleren" som sto for, og de driver jo som kjent (altså ved dette A4-arket på glassveggen til allmen beskuelse) med svindel.

    SvarSlett