lørdag 12. september 2009

Jonas presenterer politikerlandslaget!

Jeg fikk en sinnsykt god idé, nå rett før valget. Hadde jeg vært trener for landslaget i fotball, skulle jeg stilt med følgende politikerlag i 4-4-2-formasjon:

Keeper: Erna Solberg. Hun er ikke alltid like aktiv i spillet som foregår ute på banen, men når ballen kommer i hennes retning er hun alltid forberedt og på hugget. Hun sparker bra fra seg med sine utspill, og dekker målet godt.

Venstre back: Heikki Holmås. Rask og sporty, og virker som en som kan ta lange offensive løp. Kommer stadig vekk med gode innlegg.

Midtstoppere: Lars Sponheim og Kristin Halvorsen. Et solid stopperpar med ulike ferdigheter. Der Kristin møter motstanderspissene med harde taklinger, går Lars bak og sikrer.

Høyre back: Dagfinn Høybråten. Alltid disiplinert, og med jevnt over gode ferdigheter. God på aktive dødballsituasjoner og langpasninger, og viser en guddommelig kraft i hodedueller.

Venstre ving: Anniken Huitfeldt. Rask og god med ballen i beina. Finter ut motstanderne og jobber hjemover på defensive løp.

Indreløpere: Abid Raja og Lars Peder Brekk. Joviale midtbanespillere som utgjør et bra team. Raja er engasjert og løper til han stuper. Litt egospiller, men har evnen til å motivere resten av laget. Brekk litt mer anonym, men en glimrende playmaker med ballkontroll og spillerforståelse.

Høyre ving: André Oktay Dahl. En teknisk ving med en presis pasningsfot. En god taktiker med evne til å slå gode innlegg.

Defensiv spiss: Jonas Gahr Støre. Har evnen til å jobbe godt offensivt, samtidig som han alltid har et øye bakover. God på hodet, og med en skuddfot som kan lure de fleste keepere.

Offensiv spiss: Siv Jensen. En spiss som alltid ligger på grensen til offside, med løpsevne som alltid overgår motstandernes backlinje. Skyr ingen midler for å score et mål, og tar ofte på seg offerrollen innenfor sekstenmeteren i håp om å få filmet til seg et straffespark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar